Skip to content
Fotocredit: gemeente Wassenaar

Gemeente Wassenaar organiseert inkoopactie voor energiebesparende maatregelen

23 november 20222 minute read

Alle woningeigenaren van eensgezinswoningen in Wassenaar kunnen tot eind januari 2023 meedoen aan een gezamenlijke inkoopactie van energiebesparende maatregelen. De gemeente organiseert de actie; het bedrijf Winst uit je woning voert die uit. Om geïnteresseerde inwoners zoveel mogelijk te ontzorgen, stelt Winst uit je woning op maat gemaakte offertes samen. Zo hoeven ze niet zelf op zoek te gaan naar een vergelijking van prijzen en aanbieders.

Bij deze inkoopactie kunnen inwoners, afhankelijk van hun type woning en het bouwjaar daarvan, kiezen voor zonnepanelen, een hybride warmtepomp, vloer- of spouwmuurisolatie en isolatieglas.

Energierekening omlaag en goed voor het klimaat
De gemeente Wassenaar wil met deze actie haar bewoners helpen te besparen op hun energierekening en het wooncomfort te verhogen. Ook helpen deze maatregelen mee aan de verduurzaming van Wassenaar. De CO2-uitstoot in Wassenaar vermindert door energiebesparingsmaatregelen en daarmee gaan we klimaatverandering tegen.

Door de inkoop op grote schaal zijn de voorwaarden goed en de prijzen scherp. Per maatregel heeft Winst uit je Woning een bedrijf geselecteerd dat voldoet aan strenge voorwaarden. Zo weten de deelnemers zeker dat de uitvoerende bedrijven een juiste prijs/kwaliteit-balans kunnen aanbieden. Dat bespaart een woningeigenaar veel tijd en uitzoekwerk.

Meer informatie en infoavond
Binnenkort hebben alle woningeigenaren een brief in de bus gehad met meer informatie. Ook is meer informatie te vinden op de site van Winst uit je Woning: winstuitjewoning.nl/wassenaar. Bovendien is er op woensdag 30 november om 19.30 – 20.30 uur een online informatieavond.

Aanmelden voor de inkoopactie kan tot 31 januari 2023 via winstuitjewoning.nl/wassenaar

 

 

Tags

EnergiebesparingOnline bijeenkomstZonnepanelen
Gerelateerde artikelen
Ingezonden: Bootverhuur Wassenaar Komt Er NIET
Back To Top