Ga naar hoofdinhoud

Uitnodiging Klimaattafel woensdagavond 7 december 2022

24 november 20222 minute read

Op woensdagavond 7 december (van 19.30 tot 22.00 uur) is de vierde (en laatste) Klimaattafel van het jaar in theater de Warenar. De avond wordt gevuld met levendige discussies en presentaties van zowel dorpsgenoten als de gemeente. Het belooft een leuke en inspirerende avond te worden. Komt u kijken?

 

Wat is de Klimaattafel?
Op de Klimaattafel komen inwoners, ondernemers en gemeente samen om te werken aan een duurzaam Wassenaar. Het is een gratis bijeenkomst en iedereen is welkom. Kom dus vooral een kijkje nemen als u benieuwd bent naar inspirerende groene en duurzame initiatieven in Wassenaar. U kunt ook online via YouTube deelnemen aan de bijeenkomst.

Interesse? Meld u zich dan aan via ons e-mailadres klimaattafel@wassenaar.nl. Graag horen wij ook van u of u fysiek of online aanwezig zult zijn. De link voor online deelname zult u ontvangen na aanmelding.

Waar gaat deze Klimaattafel over?
De avond is gevuld met presentaties van zowel dorpsgenoten als de gemeente. Vanuit het dorp zullen Sven Kramer en Michel Porro (co-auteur van de Klimaatalmanak) het podium betreden. Sven Kramer zal spreken over de verduurzaming van Hockeyclub HGC en Michel Porro duikt in de redenen waarom de mensheid te weinig actie neemt tegen klimaatverandering.

De gemeente geeft een toelichting op de opgehaalde informatie bij de Wassenaarders bij het maken van een routekaart: hoe kunnen we het beste verder gaan met stappen zetten richting duurzame verwarming van de huizen en kantoren. Ook gaat het over de aanpak van energiearmoede.

Na afloop is er tijd voor een netwerkmoment met een drankje. Hopelijk zien wij u bij deze Klimaattafel op woensdagavond 7 december!

Tags

GemeenteKlimaattafelUitnodiging
Gerelateerde artikelen
Back To Top