Skip to content
Fotocredit: PR

Kieviten DO-25 Winterkampioen!

26 november 20222 minute read

Na een ijskoude nacht leek het eventjes of de hockeywedstrijd tussen Kieviten DO-25 en Cartouche DO-25 niet door zou gaan. Het veld was keihard, maar werd gelukkig goedgekeurd door de experts. De tegenstander wilde nog terugkrabbelen en de wedstrijd op een andere dag inhalen. Dit was echter geen optie voor Kievieten DO-25 die al haar sponsoren, vrienden en familie had uitgenodigd om hen te komen aanmoedigen.

Ondanks de kou waren de trouwe supporters met stadionfakkels aanwezig en zat de sfeer er goed in. Het startsignaal klonk en de dames van Kieviten zetten vanaf het eerste moment hoge druk bij de tegenstander. De keepster van Cartouche wist in het begin nog een aantal ballen goed uit het goal te houden, maar op een gegeven moment was er geen houden meer aan! De ballen vlogen er achter elkaar in. Uiteindelijk stond er een eindstand van 6-0 op het scorebord en dat betekent dat Kieviten DO-25 kampioen is geworden van de voorcompetitie.

Het team heeft zelf een aantal sponsoren gezocht en gevonden. Daardoor lopen zij er in de zaalcompetitie en in het volgende deel van de veldcompetitie er allemaal hetzelfde bij, met prachtige nieuwe wedstrijdshirts, teamtruien, trainingshesjes, tassen & bidons!

Zij willen dan ook graag de sponsoren bedanken voor hun bijdrage. Invictus Security, Doesburg Diamanttechniek, Beautysalon Petite Jolie – Floor v Weezenbeek, Sjiek Haarsalon, Rickies Feest, DEARhealth, Autobedrijf Rudie Visser, Burchtplein, Vonwood en Ilona Thoen Mondhygenist, bedankt!

Tags

DamesO25De KievitenHockeyWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top