Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: PR

Tri-Team lopers en een paar vlaggen….

28 november 20222 minute read

Zondag 27 november was het vlaggetjesdag voor de leden van het WZK Tri-Team. De trainers Pieter den Edel en Marc van de Kaa en persoonlijk assistente Sophie van de Kaa hadden onder de noemer ”Don’t Touch My Flag” een loop op het strand bij de Wassenaarse slag georganiseerd die voor alle leden van de club toegankelijk was. De te lopen afstanden waren een 5km en een 10km tussen 2 vlaggen die geplaatst waren op 1,25km vanaf het startpunt.

Een mooie groep lopers stond, ondanks het slechte weer, om 08:30uur klaar om te starten met de 10km, de groep voor de 5km startte om 09:00uur. Bij de laatste afstand was de opkomst nog iets groter en dat stemde de organisatoren tot tevredenheid. Voor de start kregen alle deelnemers het kleinste startnummer ter wereld uitgedeeld en dat moest goed bewaard worden, want Marc had uit zijn eigen wijnkelder een ‘chateau migraine’ beschikbaar gesteld!

Niet voor de snelste loper, want daar ging het niet om, maar voor degene met het startnummer dat na afloop door Pieter uit de hoge hoed werd getoverd. Diana was de gelukkige en ging er met de prijs vandoor! Na het blazen op de hoorn gingen de lopers van start met tegenwind en regen op weg in zuidelijke richting naar de eerste vlag.

Nadat deze gerond was, ging het met de wind in de rug 2,5km noordwaarts waar de volgende vlag stond te wachten op de lopers. Aan alle pret kwam met het ronden van deze vlag een einde toen de 2,5km tegenwind weer lag te wachten op de atleten. Met een klein stukje hard strand, kop over kop lopend en met de haren in de wind, waren inmiddels ook de toppers op de 5km gestart en gezamenlijk ging men op weg naar de finish.

Ondanks dat het weer niet meewerkte waren er alleen maar blije gezichten te zien na afloop en onder het genot van een heerlijk bakje koffie werd er zachtjes al over een volgende editie gesproken. Maar dan in de zomer…….

vlaggetjesdagfoto

Tags

HardlopenwedstrijdverslagWZK Tri-team
Back To Top