Skip to content
Fotocredit: WVK

Avonturen beleven? Ga mee op kamp met het Wassenaarse vakantiekamp 2023!

30 november 20222 minute read

In de zomer van 2022 gingen 30 kinderen en 9 leiding mee op het Wassenaarse vakantiekamp naar Oosterbeek. Wat een avonturen hebben we daar beleefd… Opa bleek namelijk goudkoorts te hebben. Ooit ging hij op ‘expeditie Febre’ waarbij hij een amulet meenam uit de schat. Sindsdien had hij gekke symptomen, zoals spaghetti benen en een goud uitslaande neus; duidelijk een geval van goudkoorts.

Wij zijn een genezing gaan zoeken tegen de goudkoorts om opa te helpen. Door de taal van de dwergen te leren, het logboek van opa te volgen en door slim samen te werken vonden we de schat! Het werd ons duidelijk dat we uit de schat niet iets moesten halen maar juist moesten terugbrengen. We hebben het amulet teruggelegd en tot onze opluchting verdween de goudkoorts. Dat hebben we goed gevierd met een bonte avond en disco!

Op het Wassenaarse vakantiekamp beleef je allerlei leuke dingen. We spelen ’s ochtends en ’s middags spellen. We spelen eigenlijk altijd buiten, tenzij het weer dit niet toelaat dan hebben we ook de mogelijkheid om binnen spellen te spelen. Denk aan speurtochten en spellen zoals levend Stratego of levend Kolonisten van Catan, een dropping, een bezoek aan het (openlucht) zwembad, bonte avond en nog veel meer!

Na het middag spel is er een uurtje vrije tijd, de kinderen mogen dan zelf bedenken waar ze zin in hebben. Vaak loopt dit uit op hutten bouwen, ‘chillen’, tekenen en nog meer buiten spelen. Wat ons kamp uniek maakt in de regio is dat wij een (eigen geschreven) verhaal beleven. Zo waren wij in 2020 op reis in een echte tijdmachine waar wij Fessor hielpen in zijn tijdreizen en hielpen wij in 2021 tovenaar Grigor om zijn assistent Moluan uit een schilderij te bevrijden.

In 2023 gaan we naar een geweldige locatie in Leusden, midden in het bos.
We gaan van 5 t/m 12 augustus 2023. Het Wassenaarse Vakantiekamp is voor alle kinderen van groep 3 tot en met groep 8, binnen en buiten de regio. Als je je vóór 1 januari 2023 inschrijft, ontvang je €10,- korting. Daardoor kost een onvergetelijke week in plaats van €125,- nog maar €115,-
Er zijn slechts 30 plekken, dus wees er snel bij!

Geef je op of mail voor meer informatie naar wvk.info@gmail.com
Volg ons op Facebook via: Wassenaarse Vakantiekampen.
Het Wassenaarse Vakantiekamp is onderdeel van Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar.

 

Tags

KinderactiviteitenWassenaarse VakantiekampenZomerkamp
Gerelateerde artikelen
Back To Top