Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: NL Doet

NLdoet! Jij ook?

30 november 20222 minute read

Op 10 en 11 maart organiseert het oranje fonds in samenwerking met duizenden sociaal maatschappelijke organisaties NLdoet! Natuurlijk doen wij met Vrijwilligerscentrale Wassenaar daar aan mee! Samen zetten wij vrijwilligerswerk in de spotlights en roepen we iedereen op om mee te doen en het verschil te maken.

Stichtingen, verenigingen, zorginstellingen, kinderboerderijen en voedsel-banken opgelet! Heeft jullie organisatie een leuk activiteit voor NLdoet? Denk bijvoorbeeld aan het schilderen van jullie clubhuis, het opknappen van de activiteitenruimte in het verzorgingshuis of de buurttuin opknappen met elkaar. Kan jouw organisatie nog meer vrijwilligers gebruiken?

Dan is dit jullie kans om jullie organisatie te promoten en nieuwe vrijwilligers te werven. Ook in 2023 kan het oranjefonds een bijdrage geven voor NLdoet activiteiten. De maximale bijdrage is € 350,= en kan worden aangevraagd van 1 november 2022 tot 31 januari 2023. Aanmelden kan via de website van het Oranjefonds; www.nldoet.nl. Wil jouw organisatie graag meedoen maar heb je hulp nodig bij het aanvragen van de bijdrage? Dan staat de Vrijwilligerscentrale Wassenaar graag voor je klaar! Contact opnemen kan via onderstaande gegevens.

Wil je zelf als vrijwilliger aan de slag? Dan kan je je ook opgeven via www.nldoet.nl. Je kan natuurlijk ook kijken op onze website voor meer dan 100 vrijwilligers-vacatures in Wassenaar.

Meer informatie op onze website of kom langs tijdens onze open spreekuren op maandag- en donderdagochtend van 9.30 tot 12.00 uur.
www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl | Van Heeckerenstraat 2242GX | Wassenaar | info@vrijwilligerscentralewassenaar.nl | 0 70-5113133


Tags

NLdoetVCWVrijwilligerscentrale WassenaarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top