Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: PR

Popkoor Am@zing zoekt nieuwe leden!

30 november 20222 minute read

Iedere dinsdagavond repeteert Popkoor Am@zing, een van de koren van het Charles Vermeer Zanginstituut (CVZI), in het gezellige buurtcentrum De Plint in Leidschendam. De leden komen niet alleen uit Leidschendam, maar ook uit omliggende plaatsen zoals Voorburg, Voorschoten en Wassenaar.

Onder leiding van koordirigent Gertjan Essenstam wordt met veel enthousiasme gezongen en ingestudeerd. Er worden nummers uit de oude doos gezongen maar ook hedendaagse actuele stukken. Bijvoorbeeld een speciaal gearrangeerde medley van Aretha Franklin, maar ook “Everything” van Michael Bublé en “I won’t give up” van Jason Mraz. Met de kerst in aantocht wordt ook hiervoor aan een speciaal repertoire gewerkt. Soms gaat de beuk er in met een nummer van Direct of Snowpatrol. Met behulp van speciale ingezongen MP3 bestanden van mooie meerstemmige arrangementen, worden die thuis (online) geoefend. Op de site zijn ook alle songteksten en stempartijen te vinden.

Af en toe staat er een optreden gepland, waar je (vrijblijvend) aan kunt meedoen, zoals bijvoorbeeld op 18 december bij de Kerstmarkt in Leiden! Het is erg leuk om samen ergens naar toe te werken en dit geeft veel voldoening! We treden soms ook samen met de andere koren van het CVZI op, die hetzelfde repertoire hebben.

Am@zing kan nog extra leden gebruiken, dus is zingen ook jouw passie en lijkt het je leuk in een koor te zingen? Kom dan meezingen en ervaar de positieve energie! Ervaring en leeftijd zijn onbelangrijk, aan auditeren wordt niet gedaan!

Wie wat waar?
Elke dinsdagavond (o.l.v. Gertjan Essenstam) van 20.00 tot 22.00 (met een pauze erin). Locatie: de Plint, Prins Frederiklaan 7, 2263 GZ LEIDSCHENDAM. Voor iedereen die van zingen houdt, vanaf 16 jaar. Actie: kom in de maand december gratis meedoen en sfeerproeven. Meer info: bel Tineke Haitsma 06-24676397 of kijk op www.popkooramazing.nl.

 

Tags

LedenLeidschendamVoorburgZingen
Gerelateerde artikelen
Back To Top