Skip to content

College Wassenaar bestuurt door met drie wethouders

1 december 202225 second read

Caroline Klaver-Bouman (VVD) heeft gisteravond haar ontslag ingediend als wethouder Mens en Maatschappij bij burgemeester Leendert de Lange. Vanwege de ontstane situatie, waarbij de VVD uit de coalitie is gestapt, is het college vanochtend bijeengekomen.

Het huidige college bestuurt door met op dit moment drie wethouders. Wethouder Aart van Sloten (Natuur, Klimaat en Mobiliteit) neemt de portefeuille Mens en Maatschappij tijdelijk waar. Hij concentreert zich daarbij op de meest urgente onderwerpen.

Caroline Klaver-Bouman was in de vorige bestuursperiode van 2019 – 2022 wethouder Economische ontwikkeling, Verkeer en Vervoer.

Tags

Caroline Klaver-BoumanCoalitieCollegeGemeenteWassenaarWethouder
Gerelateerde artikelen
Back To Top