Skip to content
Fotocredit: SMOW

Kom in shape met swingende ‘Silent Disco’ workouts voor 55 jaar en ouder

1 december 20222 minute read

Wilt u ook aan uw conditie werken op muziek van Tom Jones, The Golden Earring en The Three Degrees? Kom dan naar een vernieuwende beweegactiviteit op swingende muziek waar we vooral veel plezier gaan maken.

De eerste proefles Silent Disco was een groot succes. Met aanstekelijke discohits werd er -naast plezier maken- ook gewerkt aan de spierconditie, coördinatie, balans (valpreventie) en stretch oefeningen voor soepelere spieren en gewrichten. Met “Let’s Twist Again” van Chubby Checker werd deze geweldige workout afgesloten en in een mum van tijd stonden alle deelnemers te swingen en te zingen door de ruimte, het was een feest!

Ook wethouder Caroline Klaver was aanwezig om deel te nemen aan de workout en ze vond het geweldig. Zoals beloofd kon ook echt iedereen mee doen en was het duidelijk zichtbaar dat iedereen plezier beleefde aan deze activiteit. “Dit had er veel eerder moeten zijn, volgende week ben ik er weer en daarna ook”, was een reactie van een van de deelnemers. Maar ook: “ik wandel dagelijks dus dacht dat voor mij bewegen niet nodig was, maar nu ervaar ik dat ik hele andere spieren train en ze ook sterker maak”.

De workshop wordt gegeven door Annemarieke, trainer en bewegingsagoog van WOW Vitaal. WOW verzorgt silent disco workouts voor gemeenten, onderwijsinstellingen en zorginstellingen. Tijdens de workshop hoor je instructies van de trainer en de muziek via een draadloze koptelefoon. Zo ervaar je een WOW-les als een 1-op-1 training, ook al sta je in een groep. Je beweegt op je eigen tempo en op je eigen niveau. Je werkt aan jouw conditie door spierconditie oefeningen te doen voor het hele lichaam en luistert via de koptelefoon naar hits uit de 50, 60, 70 en 80’er jaren.

Ook ervaren hoe leuk het is?
Meld je aan door een e-mail te sturen naar Claudia Oosterman (SMOW): info@smowassenaar.nl, bellen kan natuurlijk ook tel. 070-5112226. Aanmelden kan ook bij ontmoetingsruimte van de Oosthof of de Peppel. Vol is vol, dus meld je snel aan.

Voor wie: iedereen vanaf 55 jaar en ouder is van harte welkom.
Kosten: een bijdrage van €2,50 per workout

Waar en wanneer:

De Peppel; Hillenaarlaan 18
Tijd: 14.00 – 14.40
Data: 14 december, 11 & 18 januari
De Oosthof: Donker Curtiusstraat 69
Tijd: 15.15 – 15.55
Data: 7 & 14 december, 11 & 18 januari

 

Tags

DiscotimeSeniorenSMOWStichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top