Skip to content
Fotocredit: PR

Grandioze sintviering bij YMCA Wassenaar

3 december 202251 second read

Iedereen moet in deze tijden goed opletten wat er wordt uitgegeven met de beperkte financiële mogelijkheden die veel mensen hebben. Tot onze verrassing had Sinterklaas desondanks dit jaar heel veel mooie cadeautjes voor YMCA Wassenaar beschikbaar gesteld voor de kinderen.

Het was dan ook een grandioos feest wat ze hebben gehad met alle kinderen. In twee avonden hebben ruim 60 kinderen kunnen genieten van een pepernotenbingo en het inmiddels beroemde Rad van Avontuur in het mooie clubhuis aan de Duinrellweg. Voor een mooi resultaat moesten de vreemdste opdrachten worden voltooid, wat veel hilariteit opleverde. Er was voor iedereen chocomelk, limonade en wat lekkers. Heel veel plezier is gemaakt en de kinderen gingen blij en voldaan met hele mooie prijsjes naar huis.

Het bestuur wil hierbij Michelle, Ageeth, Anneke, Evalien, Margret en Elise dankzeggen voor hun inzet. Binnenkort gaan ze weer aan de slag met kerststukkenmaken en zullen ze hierover ook weer wat schrijven. YMCA Wassenaar bloeit en leeft als nooit tevoren en voor volgend jaar worden alweer veel mooie activiteiten voorbereid.

sint2

Tags

KinderactiviteitenSinterklaasvieringWassenaarYMCA Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top