Skip to content
Fotocredit: PR

Lichtjeswandeling in Meyendel – Wassenaar

11 december 20222 minute read

Zaterdag 17 december, vier dagen vóór de kortste dag van het jaar, organiseert IVN Leidse regio een lichtjeswandeling. Een avontuurlijke wandeling voor de hele familie, met kinderen van 4 tot 10 jaar. Op de heenweg zetten de kinderen de lampjes langs de weg, zodat we op de terugweg in het donker onze weg terug kunnen vinden.

Tijdens de wandeling lopen we met ons hoofd in de wolken, spelen we het ‘herken-de-boom-spel’ en volgen de kinderen geblinddoekt een gespannen touw.
Halverwege, op een stille duin, is het tijd voor een mooi verhaal. Dan, als de nacht is gevallen, vinden we onze weg terug door de lampjes langs de weg.

Wanneer: Zaterdag 17 december 16.00-18.00 uur
Verzamelen: Tapuit, Meijendel, Wassenaar
Opgeven: bij Sonja Meijer, tel 06 37005024
of per email: want.ivnleiden@gmail.com
Meenemen: Warme kleding en een beker voor de chocolademelk
Kosten: geen

———————————————————————————————————
Routebeschrijving:
De Tapuit is het bezoekerscentrum van Drinkwaterbedrijf Dunea. Het ligt naast de Pannenkoekenboerderij: Meijendelseweg 40; 2243 GN Wassenaar
Auto: bij de stoplichten op de Groot Haesebroekseweg (ter hoogte van restaurant de Kievit) afslaan naar de Wilhelminalaan, alsmaar rechtdoor, de Meijendelseweg op. Bij de rotonde links af, bij de slagboom, indien deze dicht zou zijn, op de knop drukken. De weg helemaal afrijden. Je kan gratis parkeren op de parkeerterreinen bij de boerderij.
Fiets: dat kan ook prima, zelfde route, maar je hoeft niet door de slagboom: parallel loopt een fietspad. Fietsenrekken bij de boerderij.

 

Tags

IVN LeidenMeijendelWandelingWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top