Skip to content
Fotocredit: PR

Magazine Winkelen in Wassenaar – Najaar 2022

14 december 20222 minute read

Jaaaaa, daar is-ie dan: mijn eerste magazine! Na een paar drukke, interessante en vooral mooie eerste maanden als centrummanager mag ik nu de column schrijven voor ons magazine.

Afgelopen weken heb ik veel inspiratie gehaald uit de mooie magazines van mijn voorgangers maar vooral ook door gewoon door het centrum te lopen. Hoeveel enthousiaste en gedreven ondernemers kan een dorp hebben? En hoeveel mooie winkels zijn er, ondanks uitdagende tijden, toch nog bijgekomen? Daar dacht ik vroeger eigenlijk niet over na. Ik vond het ‘gewoon’ dat ik gratis en makkelijk kan parkeren vlakbij de gezellige winkels in het mooie centrum, waar ik de beste en lekkerste producten kan kopen bij vriendelijke winkeliers die meedenken.

Nu pas realiseer ik me dat dit eigenlijk helemaal niet zo vanzelfsprekend is. Niet elk dorp heeft dit allemaal te bieden. En dan te bedenken dat onze ondernemers behoorlijk wat hebben moeten doorstaan. Dat ze ook nu, met hoge energieprijzen, weer voor een grote uitdaging worden gesteld. En dat de langverwachte herinrichting van het centrum, waar door alle betrokken partijen jarenlang keihard naartoe gewerkt is, vlak voor de langverwachte implementatie ineens ‘on hold’ is gezet. Dat doet pijn.

Dit alles inspireerde me nog meer om er VOOR en MET onze ondernemers een mooi magazine van te maken. Want onze Wassenaarse ondernemers mogen in een feestmaand als december zelf wel even in het zonnetje worden gezet. Wat ziet het dorp er gezellig uit! Speciaal voor de feestdagen hebben zij hun etalages extra mooi gemaakt en hebben ze NOG meer aanbod.

In dit FEESTmagazine laten zij graag iets meer van zichzelf zien en nodigen ze jullie uit om een kijkje te komen nemen in hun mooie winkels. Misschien hebben jullie de verwarming wel een paar graden lager gezet en is het dus goed om wat beweging te zoeken en lekker te komen shoppen in het gezellige centrum. Ik weet zeker dat jullie hier warm van zullen worden! En wat zou het geweldig zijn voor onze winkeliers als we al onze inkopen en cadeaus voor de feestdagen gewoon lekker bij hun doen en niet online!

Ik wens iedereen hele gezellige feestdagen toe en een gelukkig nieuwjaar! En ik hoop jullie snel tegen te komen in het centrum.

Liefs, Femke

magazine SCW december 2022 DEF dig 2 1

Tags

CentrummanagementWassenaarWinkelen in Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top