Ga naar hoofdinhoud

Wassenaarse raad neemt motie aan voor verkenner meerderheidscoalitie

14 december 202227 second read

Tijdens de raadsvergadering van dinsdag 12 december heeft de gemeenteraad van Wassenaar unaniem een motie aangenomen die oproept tot het aanstellen van een verkenner. Deze krijgt de opdracht de politieke situatie te verkennen voor het vormen van een meerderheidscoalitie.

Na het vertrek van de VVD uit de coalitie op 30 november 2022, was er sprake van een minderheidscoalitie van Hart van Wassenaar, Lokaal Wassenaar en GroenLinks. De motie is ingediend door CDA, VVD, D66 en DLW en unaniem aangenomen.

Het huidige college bestuurt verder en blijft zijn taken uitvoeren, zolang het verkenningsproces loopt.

Tags

CoalitieCollegeGemeenteGemeenteraadWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top