Skip to content

Gezocht: Vrijwilligers voor ontmoetingsruimten

15 december 20222 minute read

Voor de ontmoetingsruimte van de Peppel is Stichting Maatschappelijke Ondersteuning (SMOW) op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger.

De Peppel is een van de drie buurthuizen van de Stichting Beheer Servicecentra Wassenaar. De Peppel heeft een ontmoetingsruimte die hoort bij dit wooncomplex. De ruimte heeft een huiskamerachtige sfeer. Inwoners uit de wijk kunnen hier elkaar kunnen ontmoeten, door bijvoorbeeld het gezamenlijk drinken van koffie of deel te nemen aan een van de activiteiten.

Om de beheerder te ondersteunen zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden te ondersteunen bij de activiteiten die onder andere ook door SMOW worden georganiseerd

Wat ga je doen?
Ondersteunen bij specifieke activiteiten door;
– Het openen van de deuren
– Klaarzetten van de ruimten, soms kan dit zijn het verschuiven van tafels en stoelen
– Deelnemers ontvangen, aanwezigheidslijst bijhouden
– Uitdelen van koffie of thee

Wat krijg je er voor terug?
Je levert een bijdrage aan ontmoetingen in de wijk, je ontmoet veel nieuwe mensen en werkt samen met andere vrijwilligers, je kunt deelnemen aan trainingen via het scholingsaanbod van SMOW.

Enthousiast geworden of meer weten?
Neem dan contact op met Claudia Oosterman door een e-mail te sturen naar: info@smowassenaar.nl, bellen kan natuurlijk ook tel. 070-5112226 

Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar
van Heeckerenstraat 2
2242 GX Wassenaar
070 – 511 2226 (op werkdagen van 09.00 – 14.00 uur)
info@smowassenaar.nl / www.smowassenaar.nl

De Peppel is een van de drie buurthuizen van de Stichting Beheer Servicecentra Wassenaar (SBSW). SMOW werkt samen met de SBSW aan een mooi activiteitenaanbod in de buurtcentra.

 

Tags

BuurtcentraStichting Maatschappelijke Ondersteuning WassenaarVacatureWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top