Ga naar hoofdinhoud

Overstappen naar een betaalbare verzekering: nu kan het nog!

Wist u, dat als uw inkomen lager is dan 130 procent van het sociaal minimum, u gebruik kunt maken van de collectieve zorgverzekering van Menzis die de gemeente aanbiedt? Deelnemen kan ook als u werkt, een AOW uitkering ontvangt of een uitkering van het UWV.

Met deze verzekering, waarbij de gemeente Wassenaar een deel meebetaalt, heeft u recht op een aantal extra vergoedingen, zoals bijvoorbeeld brillen en contactlenzen een keer per 2 kalenderjaren, een tegemoetkoming in de kosten voor voetzorg, persoonlijke alarmering en een vergoeding van de Eigen bijdrage WMO maatwerkvoorzieningen.

Meer weten of hulp nodig bij overstappen?
Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar (SMOW) helpt u graag met overstappen of als u vragen heeft over deze gemeentepolis. U kunt een afspraak maken bij de formulierenbrigade op woensdag van 10.00 – 12.00 uur of op dinsdag van 15.30 – 17.00 uur.

Wij denken graag met u mee, onze hulp is kosteloos.

U kunt contact opnemen met Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar via telefoonnummer 070-5112226 of een email sturen naar info@smowassenaar.nl

Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar
van Heeckerenstraat 2
22242 GX Wassenaar
070 – 511 2226 (op werkdagen van 09.00 – 14.00 uur)
info@smowassenaar.nl / www.smowassenaar.nl

Zorgverzekering

 

Tags

GemeentenStichting Maatschappelijke Ondersteuning WassenaarWassenaarZorgverzekering
Gerelateerde artikelen
Back To Top