Skip to content

Gemeente Wassenaar voldoet vanaf december aan de Europese verordening Single Digital Gateway (SDG)

19 december 202226 second read

Sinds deze week ontsluit gemeente Wassenaar informatie over producten en diensten ook via YourEurope.eu. Hiermee voldoen wij aan de Europese verordening Single Digital Gateway (SDG). Het portal YourEurope verwijst gebruikers door naar de juiste websites in de verschillende lidstaten.

Via YourEurope kunnen inwoners en bedrijven op een eenvoudige manier betrouwbare informatie vinden over overheidsdiensten,-producten en -procedures in Europa. Een bedrijf beginnen in Duitsland? Verhuizen naar Spanje? Of studeren in Italië? Eind 2023 is het voor de inwoners van de EU makkelijker om zaken te regelen met Europese overheden.

Tags

EuropaGemeenteWebsite
Gerelateerde artikelen
Back To Top