Skip to content
Fotocredit: YMCA Wassenaar

Kerststukjes maken met YMCA Wassenaar

19 december 202246 second read

Door alle kinderen van YMCA Wassenaar is met veel passie gewerkt aan de kerstwerkstukken. Dit jaar was de basis een groot plateau met oase. In het midden was een houten staander gemonteerd met daarboven een glazen waxinelichthouder met een theelichtje erin.

Aan de zijkant werden in de oase conifeertakken gestoken en daarop een mooie moslaag. Ten slotte mochten kinderen een keuze maken uit een assortiment van hele leuke kerstversieringen voor hun stukje. Elke avond kan er zo thuis genoten worden van het kerststukje zonder brandgevaar van een kaars. Op de maandag-, woensdag-, donderdagavond en de zondagochtend zijn in totaal 65 kerststukken gemaakt door de kinderen.

De kwaliteit van de stukjes was opvallend hoog. Echte meesterwerken zijn gecreëerd, waar de ouders de komende tijd van kunnen genieten. Enkele kinderen waren ziek of door andere omstandigheden afwezig. De leiding heeft na afloop een kerstknutselpakket afgeleverd bij deze kinderen. Dan kunnen ze thuis in alle rust hun kunstwerk maken.

fotokerst3

fotokerst2

Tags

KerstfeestKinderactiviteitenKnutselenYMCA Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top