Skip to content
Fotocredit: PR

Power Programma voor een goede start van 2023

20 december 202258 second read

Jaarlijks ervaart 17% van de beroepsbevolking in Nederland burn-out klachten en symptomen (bron: CBS en TNO). De huidige werkzame beroepsbevolking bestaat uit ca. 8,3 miljoen mensen, dit betekent dat circa 1,3 miljoen mensen te maken hebben met burn-out gerelateerde klachten. Ook dit jaar kregen er weer meer dan 1 miljoen Nederlanders antidepressiva voorgeschreven.

Dit zijn schokkende cijfers en daar wil Fit in Wassenaar graag wat aan doen. Daarom heeft Fit in Wassenaar, een zogenaamd Power Programma opgesteld voor inwoners van Wassenaar.

Woon jij in Wassenaar en wil je wat extra aandacht geven aan je gezondheid? Zou je graag tips willen krijgen om je nog fijner, fitter en vitaler te voelen? Meld je dan aan voor de activiteiten van het POWER Programma van Fit in Wassenaar! Om je gezondheid te ondersteunen zijn verschillende zaken belangrijk: genoeg beweging, voldoende ontspanning en slaap, gezonde voeding en het voelen van verbinding met je omgeving en de mensen om je heen. Middels het Power Programma wordt hier aandacht aan besteed. Samen gezond, fit een veerkrachtig!

Deelname is na aanmelden GRATIS! Kijk voor meer informatie over onderstaande activiteiten of om je aan te melden op www.fitinwassenaar.nl bij het kopje agenda. We zien je graag!

Fase 2 POWER programma voor je gezondheid vanuit Fit in Wassenaar

Tags

Fit in WassenaarGezondheidPower programmaWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top