Skip to content
Fotocredit: PR

Nieuwjaarsduik 2023 aan de Wassenaarse Slag

21 december 202250 second read

Op 1 januari precies om 12.00 uur zal de tweeëntwintigste keer de nieuwjaarsduik aan de Wassenaarse Slag georganiseerd worden. Iedereen is van harte welkom om deel te nemen aan deze duik en daarmee het nieuwe jaar met een verfrissende duik te beginnen. Het is inmiddels een vertrouwd evenement geworden binnen Wassenaar dat de afgelopen twee jaar helaas niet georganiseerd heeft kunnen plaatsvinden.

Deze editie is bijzonder omdat de organisatie na ruim 20 jaar van de Duintrappers is overgenomen door hardloopvereniging Tri-Team en Scouting De Paauw. Deze Wassenaarse verenigingen hebben de handen ineen geslagen om naast het startschot ook de warme chocolademelk met slagroom en iets sterkers te verzorgen voor de duikers. Sportief en jeugd komt hiermee bij elkaar.

In verband met de drukte op de toegangsweg naar het strand verzoeken wij u tijdig aanwezig te zijn. De parkeerkosten bedragen naar verwachting eur 5 per auto. Doordat de kleedkamers de afgelopen jaren niet meer gebruikt werden, is deze dit keer niet aanwezig.

Voor meer informatie over het evenement: info@tri-team.nl

Tags

NieuwjaarsduikScouting de PaauwWZK Tri-team
Gerelateerde artikelen
Back To Top