Skip to content
Fotocredit: gemeente Wassenaar

Inkoopactie energiebesparende maatregelen nu al flink succes – meedoen kan nog

22 december 202247 second read

De gezamenlijke inkoopactie van energiebesparende maatregelen, die de gemeente Wassenaar organiseert voor eigenaren van een eengezinswoning in Wassenaar, is nu al een succes. 20 Procent van de mensen die een brief heeft ontvangen heeft zich al aangemeld voor de actie. Aanmelden kan tot 31 januari 2023.

Bij deze inkoopactie kunnen inwoners, afhankelijk van hun type woning en het bouwjaar daarvan, kiezen voor zonnepanelen, een hybride warmtepomp, vloer- of spouwmuurisolatie en isolatieglas. Van de 490 aanmeldingen zijn vooral zonnepanelen en de hybride warmtepompen erg populair.

Deze actie organiseert de gemeente en het bedrijf Winst uit je woning voert die uit. Om geïnteresseerde inwoners zoveel mogelijk te ontzorgen, stelt Winst uit je woning op maat gemaakte offertes samen, zodat inwoners niet zelf op zoek hoeven te gaan naar een vergelijking van prijzen en aanbieders.

Meer informatie
Meer informatie is te vinden op de site van Winst uit je Woning: winstuitjewoning.nl/wassenaar. Aanmelden voor de inkoopactie kan tot 31 januari 2023 via winstuitjewoning.nl/wassenaar

Week 4 INKOOPACTIE meld je aan Instagram 1

Tags

GemeenteVerduurzamingWassenaarWinst uit je woning
Gerelateerde artikelen
Back To Top