Skip to content
Fotocredit: Adelbert College

Kerst op het Adelbert

23 december 202259 second read

Eindelijk kon het weer: het jaar spetterend afsluiten met een aantal gezellige kerstactiviteiten, waaronder de traditionele kerstviering voor ouders, leerlingen en medewerkers op dinsdagavond. Die viering vond dit jaar voor het eerst niet in de kerk, maar op school plaats. Dat mocht de pret niet drukken, want met heerlijk geurende glühwein en swingende kerstliedjes opgevoerd door enthousiaste Adelberters (leerlingen en personeel) in het prachtig versierde gebouw zat de kerststemming er meteen goed in.

Eerder op de dag hadden alle leerlingen al genoten van de kerstviering, waarbij ze met behulp van de tekst op een scherm heerlijk mee konden zingen met o.a. “Last Christmas” en “Old Time Religion”.

Ook de dagen daarna waren echt een feestje: op woensdag vond het kerstbal van de onderbouw en op donderdag van de bovenbouw plaats. Iedereen zag er weer uit om door een ringetje te halen! Complimenten voor de LVA, chapeau!

Tot slot kwamen de leerlingen op vrijdagmorgen met hun mentoren samen om een strandwandeling te maken, bij de Bosrand koffie te drinken of kerstkaarten voor Amnesty International te maken. En dan is het nu tijd voor een welverdiende vakantie.

Het Adelbert wenst iedereen fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2023!

Tags

Adelbert CollegeKerstmisKerstvieringWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top