Skip to content
Fotocredit: PR

Vakantie-activiteiten jongerenwerk: FIFA23-toernooi & Skillgames-event

25 december 20222 minute read

Op 27 december organiseren gro-up buurtwerk en RKSV Blauw-Zwart een FIFA23-toernooi & Skillgames event. Deze activiteit vindt plaats van 12.00 tot 16.00 uur bij Blauw-Zwart. Ben jij tussen 10 en de 18 jaar? Show dan je voetbalskills op het kunstgrasveld, versla je vrienden met een potje FIFA23 op de Playstation 5 en win vette prijzen!

Tijdens het event zal ook Julian van den Berg (eSporter bij Feyenoord) aanwezig zijn om potjes FIFA te spelen tegen deelnemers en ze van tips te voorzien. Deelname is helemaal gratis. Inschrijven kan via https://weplayesports.events/rksv-blauw-zwart of door de QR-code te scannen. Neem voor meer informatie contact op met Rens Cornelisse via 06-35130078.

Deze activiteit wordt mede mogelijk gemaakt door het lokale sport- en preventieakkoord Fit in Wassenaar.

Daarnaast organiseert het jongerenwerk op donderdagavond 29 december een inloopactiviteit voor jongeren van 10 t/m 18 jaar. Deze zal plaatsvinden in het gebouw van scouting de Paauw (Dr. Mansveltkade 9). Kom gezellig tafelvoetballen, darten, gamen of lekker een muziekje luisteren met je vrienden tussen 19.00 en 21.30 uur.

Mochten we je niet tegenkomen bij deze activiteiten dan willen we jullie namens team jongerenwerk Wassenaar alvast fijne feestdagen wensen en een gelukkig en gezond nieuwjaar!

Meer weten? Wil je meer weten over wat het jongerenwerk voor jou(w kind) kan betekenen? Neem dan contact met een van onze jongerenwerkers via de website: https://ikbenervoorjou.nu/wassenaar

Poster FIFA23 Toernooi Skillgames def

 

Tags

ActiviteitenBlauw-ZwartGro- up BuurtwerkJong in WassenaarJongerenJongerenwerk WassenaarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top