Ga naar hoofdinhoud
Archieffoto

Maandag 2 januari Snelschaakkampoenschap van Wassenaar!

27 december 202257 second read

Het nieuwe jaar wil de Schaakvereniging Wassenaar direct goed inzetten met het organiseren van het jaarlijkse Snelschaakkampioenschap van Wassenaar op 2 januari.

Iedereen, clubschakers maar ook thuisschakers zijn van harte welkom. Er is geen inschrijfgeld en we spelen partijtjes met 5 minuten bedenktijd per persoon per partij. Je krijgt geen extra bedenktijd per zet! We starten om 19.00 uur zodat ook voor de jongeren onder ons er mogelijkheden zijn. Er zijn diverse prijzen; ook voor schakers die niet zo bedreven zijn in het spel.

Aanmelding kan via info@schaakclub-wassenaar.nl. Op de avond zelf binnenkomen, mag ook, maar wees op tijd om nog ingedeeld te worden.

Ondertussen is op 19e december de 3e ronde gespeeld van het Open Kampioenschap van Wassenaar. Koploper is nu Artur Margaryan met 3 punten uit 3 wedstrijden. Er zijn drie achtervolgers met 2,5 punt; Ronald van Vleuten, Michaël Claushuis en Ishak Zwartenberg. Hierna komen acht spelers met 2 punten. De 4e ronde is op 16 januari. Kom gerust eens kijken naar al het schaakgeweld op de borden!

Zie voor nadere informatie ook de website www.schaakclub-wassenaar.nl en/of neem contact op met de voorzitter Joop Beijersbergen: ja.beijersbergen@kpn.nl .

 

Tags

Open SnelschaakkampioenschapSchaakclub WassenaarSchakenWassenaar
Back To Top