Skip to content
Fotocredit: WZK Tri-Team

Kerstrun WZK Tri-Team

28 december 20222 minute read

Op 2e kerstdag verzamelden de lopers van het WZK Tri-Team zich om half negen bij de boerderij in Meyendel voor een gezamenlijke loop met alle groepen van het Tri-Team.

De trainers van het Tri-Team namen de lopers mee door het prachtige gebied zowel over de paden, maar zeer zeker ook over de vele trails die het gebied rijk is. Tijdens de run werd er ook aan de techniek geschaafd en door de tips en tricks van trainer Willem Hasekamp, die komend jaar afscheid neemt om zijn loopdroom te verwezenlijken, kwamen de traillopers toch weer een stukje professioneler terug bij het startpunt.

Deze morgen waren er ook 2 viervoeters aanwezig die samen met hun hardlopende baasjes door de duinen heen stoven en niet konden stoppen met kwispelen na de finish en tevreden hun bak met water leegdronken en het welverdiende hondensnackje oppeuzelden.

De baasjes en de rest van de groepen genoten na met een drankje en keken met zijn allen vast vooruit naar 2023 en wat dat allemaal op loopgebied te wachten staat voor het WZK Tri-Team en haar leden. Een feestelijk momentje tijdens de koffie was het feitje dat Els van Deursen een dag eerder haar 60e verjaardag mocht vieren. Els is al jarenlang lid en trainster bij het Tri-Team en is onverwoestbaar en nog lang niet van plan om te stoppen!

Zo kwam er een einde aan het loopjaar 2022 voor het WZK Tri-Team.

Maar op 1 januari 2023 staat het volgende evenement alweer op de agenda! Samen met scoutinggroep De Pauw organiseert het Tri-Team de Nieuwjaarsduik aan de Wassenaarse Slag.  U bent van harte uitgenodigd om samen met vele honderden andere Wassenaarders het nieuwe jaar goed te beginnen met een duikje in de Noordzee.

De start is om 12:00 uur maar door de verwachte drukte is het raadzaam om tijdig aanwezig te zijn. Parkeren kan op de bekende parkeerterreinen en kosten daarvoor zijn 5 euro. Deelname aan de duik is gratis en na afloop wacht er een heerlijk drankje op u om op te warmen.

Rest nog u namens het WZK Tri-Team een prachtig 2023 toe te wensen en kom in het nieuwe jaar eens gezellig meetrainen, u bent meer dan welkom!

www.Tri-Team.nl is de plek waar u alle info kunt vinden voor een mooie en gezonde start van het nieuwe jaar.

Tags

HardlopenKerstmisWZK Tri-team
Gerelateerde artikelen
Back To Top