donderdag 07 juli 2022

A Algemeen

Vrijwilliger worden in 2022…? We helpen je graag verder!

Misschien heb je je voorgenomen om in 2022 meer aandacht te geven aan de mensen om je heen? Vrijwilligerswerk is daarvoor bij uitstek geschikt. Samen maken we de wereld om ons heen een beetje mooier en zorgzamer. Maak vrijblijvend een afspraak voor een oriëntatie of kijk op onze website.

Een greep uit ons huidige aanbod van ruim 100 vacatures:

• Houd je van schrijven én vind je de natuur in jouw omgeving belangrijk? Dat is mooi te combineren als coördinator van nieuwsbrieven bij Stichting Duinbehoud (Vac. H.071)
• Zorginstelling Duinstede is op zoek naar een gastvrouw of gastheer voor de woongroep in de middag. (Vac. A.031)
• Met de gemeenteraadsverkiezingen op komst, kan het bestuur van Groen Links uitbreiding gebruiken in de vorm van een algemeen bestuurslid (Vac. B.109)
• De fietsenwerkplaats van de VCW is hard op zoek naar een fietsenmaker die 1 ochtendje in de week komt helpen met het repareren en opknappen van fietsen voor mensen met een kleine beurs. (Vac. L.010)

Ons kantoor en de fietsenwerkplaats zijn i.v.m. de coronamaatregelen alleen op afspraak open. Bel of mail ons voor het maken van een afspraak.

www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Volg ons ook op Facebook