vrijdag 27 mei 2022

E Events

Ontdek de boerennatuur

Heeft u altijd het verlangen gehad om bij een “verboden toegang“ bord toch de polder in te trekken? Heeft u altijd het verlangen gehad om eens bij de boer op het erf rond te kijken? Op zondag 8 mei organiseert het IVN regio Leiden een voorjaarswandeling door de mooie en nog ongeschonden ommedijkse polder en het daarin gelegen Ommedijkse Bos.

Op deze avontuurlijke tocht zullen we al klimmend over hekken, via planken sloten overstekend, de polder struinend verkennen. Tijdens de wandeling kijken we o.a. naar vogels, we zullen misschien zelfs oog in oog komen te staan met jonge hazen en weidevogelkuikens. Tenslotte geeft de boer speciaal voor ons een rondleiding over de boerderij.

Het is aan te raden om een verrekijker mee te nemen en waterdicht, stevig schoeisel aan te trekken. De ongeveer 1,5 uur durende wandeling start om 14.u vanaf: Boerderij Nellesteijn, Maaldrift 6 in Wassenaar. U dient zich voor deze wandeling aan te melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.