zaterdag 02 juli 2022

R Rubrieken

Ondernemersavond op 23 juni in De Warenar - Gratis kennismaken met Ondernemend Wassenaar

Alle Wassenaarse ondernemers en hun partners worden door Ondernemend Wassenaar (OW) uitgenodigd voor een gratis te bezoeken ondernemersavond in De Warenar op donderdag 23 juni vanaf 19.30 uur met de bekende TV-persoonlijkheden Joep van Deudekom en Rob Urgert. Na de ontvangst met koffie en thee laten ze in een klein uurtje zien hoe je nog succesvoller kunt worden. De avond wordt afgesloten met een informele borrel waarin alle gelegenheid is tot het leggen van onderling contact.

OW moest noodgedwongen door corona de afgelopen twee jaar de ledenactiviteiten op een laag pitje zetten, maar wil nu met deze feestelijke ondernemersavond een frisse nieuwe start maken. Op de avond kunnen ondernemers die nog geen lid zijn geheel vrijblijvend kennis maken met OW en haar leden en daarna beslissen of ze zich wel of niet willen aansluiten.

Leden van OW zelf hebben al eerder per email een uitnodiging ontvangen, maar niet-leden kunnen zich nu ook aanmelden. Doe het wel zo snel mogelijk, want de zaalcapaciteit is beperkt en bij overschrijding geldt dat toewijzing geschiedt op volgorde van binnenkomst van de aanmeldingen. Uiteraard ontvangt u zo spoedig mogelijk bericht als uw aanmelding niet kan worden gehonoreerd.

Aanmelden kan per email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld als onderwerp: Aanmelding ondernemersavond 23 juni en zet in het bericht uw naam en eventueel die van uw partner en welk Wassenaars bedrijf u vertegenwoordigt. Het bestuur van Ondernemend Wassenaar rekent op veel belangstelling.

JoepvanDeudekomRobUrgert