donderdag 07 juli 2022

A Algemeen

Vrijwilligerswerk in vele soorten en maten

Vrijwilliger zijn kan op veel manieren. De een helpt bij sociale projecten en andere helpt met natuurbehoud. Vrijwilligerswerk is er in vele soorten en maten. Zo kan je helpen door jezelf 1 uur per week of zelfs per maand beschikbaar te stellen. Maar er zijn ook vrijwilligers nodig voor een bepaalde periode bijvoorbeeld met een project of cursus.

Welk vrijwilligerswerk past bij jou?
• Vind jij het fijn om er voor mensen te zijn op de momenten dat ze het nodig hebben? Florence Duinstede is op zoek naar iemand die ondersteuning wil geven bij de activiteitenbegeleiding. (Vac.A.151) en naar iemand die graag wil helpen als begeleider Ziekenhuisbezoek. (Vac.A.152)

• Vind je het leuk om alles geordend te houden? Doordat het een drukte van belang is achter de receptie van Stichting Nationale Dierenzorg zijn wij op zoek naar een medewerker receptie die wil helpen assisteren. (Vac.B.131) Kan jij goed omgaan met honden en zijn honden jouw passie? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die graag in het honden pension en asiel willen helpen. (Vac.D.043)

• Wandelen is goed voor iedereen. VCW participatie zoekt mensen die er graag op uit trekken en het leuk vinden om iets over Wassenaar of de omgeving te vertellen. Spreekt jou dit aan? Reageer dan snel! (Vac.E.059)

Meer informatie op onze website of kom langs tijdens onze open spreekuren op maandag- en donderdagochtend van 9.30 tot 12.00 uur.
www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 070-5113133
Volg ons ook op Facebook