donderdag 07 juli 2022

S Sport

Afsluiting beginnerscursus hardlopen bij Loopgroep de Wassenaarse Slag

Zes weken gelden zijn deze toppers begonnen en nu met succes het doel gehaald: 25 minuten hardlopen zonder te stoppen. Met de beginnerscursus van Yakult Start to Run bij Loopgroep de Wassenaarse Slag is het weer gelukt. Het was soms zwaar, er was soms spierpijn, er waren rode hoofden en er waren zeker zweetdruppels maar het was het allemaal waard.

De cursus speciaal gericht op beginnende hardlopers wordt gegeven door de deskundige en enthousiaste trainers van de Loopgroep de Wassenaarse Slag. Een van de lopers vertelt: “De cursus begint nog vrij rustig maar iedere week wordt het iets zwaarder. Door deze opbouw was het zeker goed te doen. Ik keek er een beetje tegenop maar het is helemaal goed gegaan! Ik kan de cursus echt iedereen aanraden!”.

Als jij dit ook wilt ervaren, doe dan de volgende keer ook mee. Dit najaar zal Loopgroep de Wassenaarse Slag opnieuw deze cursus gaan geven. Kijk op www.hardlopen.nl/yakultstarttorun voor meer informatie en meld je aan bij Loopgroep de Wassenaarse Slag.

Ben je een gevorderde loper? Kijk dan voor meer informatie op de website van Loopgroep de Wassenaarse Slag ( www.loopgroep-de-wassenaarse-slag.nl ) of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om een afspraak te maken om een keer mee te doen. De eerste maand loop je gratis op proef mee.