Skip to content
Fotocredit: PR

Hardlopen of wandelen bij de “Duinrell 15 van Wassenaar”

30 augustus 20222 minute read

….Ben je sportief en sociaal….doe dan mee op negen oktober aanstaande! Bij achtste editie van “De 15” kun je weer heerlijk genieten van een prachtige run door ons groene dorp….en tegelijkertijd een nationaal of lokaal goed doel steunen. Oprichter en organisator Bernard Menken heeft het sinds de start van deze almaar populairder wordende loop in 2013 altijd belangrijk gevonden niet alleen ‘voor je eigen’ te lopen, maar juist ook te kiezen voor goede doelen die echt het verschil weten te maken.

Ook dit jaar is weer gekozen voor twee betrouwbare en tastbare doelen met een ANBI status, namelijk Stichting Spelenderwijs en Running Blind. Sinds 1997 maakt de Wassenaarse Stichting Spelenderwijs het kinderen uit Wassenaar mogelijk om elke zomer drie dagen te genieten van de Sport en Speldagen en zo kennis te maken met elkaar en met verschillende sport- en spelactiviteiten. Running Blind, ons nationale doel dit jaar biedt volwassenen de mogelijkheid, om ondanks hun visuele beperking, toch te (blijven) hardlopen. Samen met een buddy lopen ze zij aan zij, waarbij het kan gaan om wekelijks een kort rondje, maar er zijn ook Running Blind duo’s die de marathon doen!

Houd jij ook wel van een mooi stuk rennen, of daag je jezelf graag eens uit voor een langer rondje, schrijf je dan in voor het hele parcours van 15 kilometer. De helft is echter ook al een prachtige prestatie en wordt door veel lopers ervaren als een mooie inspanning!
Ben je überhaupt wat minder van het rennen, maar wil je wel genieten van de geweldige route? Dat kan dit jaar voor het eerst ook wandelend! En ook hier kun je kiezen om je voor de hele of de halve afstand in te schrijven!

Waar je ook voor kiest…het lokale doel, het regionale doel, rennen of wandelen, 15 of 7,5km…iedere deelnemer is gegarandeerd van een geweldige afterparty! Muziek, iets te drinken en eten en vooral heel veel gezelligheid na afloop is elk jaar weer een vast…en door velen zeer gewaardeerd, ingrediënt van de “Duinrell 15 van Wassenaar”.

Wij zien ernaar uit je te ontmoeten op 9 oktober aanstaande. Inschrijven kan via de website www.de15vanwassenaar.nl Daar vind je ook alle verdere informatie over starttijden, eerdere edities en de mogelijkheid om als vrijwilliger een steentje bij te dragen!

 

Tags

Duinrell 15 van WassenaarGoede doelenHardlopenWandelenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top