Skip to content
Fotocredit: PR

Open Dag Popschool Wassenaar op 22 januari a.s.

2 januari 202344 second read

Een nieuw jaar, nieuwe voornemens! Om deze boodschap kracht bij te zetten, houdt de Popschool Wassenaar op zondag 22 januari 2023 weer de jaarlijkse Open Dag. Op deze dag kan jong en oud kennis maken met de verschillende instrumenten. Proberen hoe het is om achter een drumstel of piano te zitten, de eerste gitaar- of basgitaarnoten proberen te spelen, of je favoriete nummer te zingen! Het kan allemaal op de Open Dag bij de Popschool Wassenaar.

Ben je overtuigd om door te gaan? Dan kun je zelfs nog gebruik maken van de Intro Actie Proeflessen; 3 losse privélessen zodat men individueel verder kennis kan maken met de Popschool Wassenaar en zijn instrumenten.

De Open Dag kan je bezoeken op zondag 22 januari 2023 van 12:00 uur tot 17:00 uur op de Van Duivenvoordelaan 560 (ingang in de Vuursteenkreek) Wassenaar. Net als andere jaren zal het weer een drukke dag worden, dus wees er op tijd bij.

Tags

MuziekOpen DagPopschool WassenaarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top