Skip to content
Fotocredit: PR

Goede voornemens? Begin met hardlopen bij Loopgroep de Wassenaarse Slag

3 januari 202336 second read

Op dinsdag 10 januari 2023 gaan we weer beginnen met een beginnerscursus hardlopen. Loopgroep de Wassenaarse Slag geeft deze cursus speciaal voor beginnende hardlopers. Het trainingsprogramma duurt 7 weken en in de laatste week kan je 25 minuten non-stop hardlopen. Al is het misschien moeilijk te geloven maar dit is voor iedereen haalbaar!

Schrijf je in via https://www.hardlopen.nl/zoek-en-boek/18823-yakult-start-to-run/

Twijfels? Kom op dan gewoon op dinsdag 10 januari 2023 naar de kantine van voetbalvereniging Blauw-Zwart aan de Mansveltkade en doe de eerste les mee. We beginnen om 19.15 uur. We trainen op dinsdag- en donderdagavond.

Kijk ook eens op www.loopgroep-de-wassenaarse-slag.nl voor meer informatie over onze hardloopgroep.
Heb je nog specifieke vragen? Stuur dan een mail naar loopgroep.de.wassenaarse.slag@ziggo.nl

Tags

BeginnerscursusHardlopenLoopgroep de Wassenaarse SlagWassenaarYakult Start to Run
Gerelateerde artikelen
Back To Top