Skip to content
Fotocredit: Jongerenwerk Wassenaar

Jongerenwerk Wassenaar organiseert FIFA23-toernooi & Skillgames event

6 januari 20232 minute read

Vanuit het jongerenwerk willen we alle inwoners van Wassenaar een gezond en voorspoedig 2023 wensen. Op dinsdag 27 december heeft gro-up buurtwerk samen met RKSV Blauw-Zwart een FIFA23-toernooi & Skillgames event georganiseerd. In totaal gingen 36 deelnemers met elkaar de strijd aan op het kunstgrasveld en in de kantine op de PlayStation 5.

Ze konden zowel online als offline overwinningskaarten verdienen en hiermee de prijzen in de wacht slepen. Tijdens het event was ook Julian van den Berg (eSporter bij Feyenoord) aanwezig om tips te geven aan de deelnemers over FIFA23 en om een aantal potjes tegen ze te spelen. De meeste punten overwinningskaarten werden binnengehaald door het FIFA23-toernooi. Winnaar hiervan was: Ivan Sahinbas.

Toch was het Luuk Pieterse die er uiteindelijk met de eindoverwinning er vandoor ging. Het event was een groot succes en werd mede mogelijk gemaakt door het lokale sport- en preventieakkoord Fit in Wassenaar.

Ook in 2023 zullen we er uiteraard zijn voor alle jongeren uit Wassenaar die extra ondersteuning kunnen gebruiken. Het team van het jongerenwerk bestaande Rens, Wouter, Simone en Manon staan klaar voor jongeren die dit kunnen gebruiken. Wij komen langs bij jou thuis, gaan een stukje met je wandelen, een balletje trappen of wat jij zelf prettig vind. Wil je contact kan dit ook door ons een DM te sturen op Instagram. Volg ons op jongerenwerk_wassenaar waar wij je ook op de hoogte houden van onze activiteiten en online winacties voor jongeren.

Meer weten? Wil je meer weten over wat het jongerenwerk voor jou(w kind) kan betekenen? Al onze contactgegevens zijn terug te vinden op onze website: https://ikbenervoorjou.nu/wassenaar

 

Tags

Gro- up BuurtwerkJong in WassenaarJongerenJongerenwerk WassenaarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top