Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: Blauw Zwart

Terugblik 2022 Walking Football Blauw-Zwart

6 januari 20232 minute read

Na de verplichte Coronastop werd op zondag 16 januari 2022 weer gestart met Walking Football. Het nieuwe jaar werd ingeluid met een heerlijke glühwein.
Het was een eenmalig zondagsgebeuren, want zodra er weer gesport mocht worden wilden we zo snel mogelijk starten.

Op 13 mei 2022 maakten wij deel uit van de Sportproeverij op ons eigen complex De Schulpwei. De inwoners van Wassenaar konden kennis maken met diverse sporten die middag en een fitheidstest laten afnemen. Een jaar na dato werd op 21 mei 2022 het 100-jarig bestaan van Blauw-Zwart gevierd. Op 24 juni 2022 werd door twee teams deelgenomen aan een toernooi bij SEV i.v.m. het vijfjarig bestaan van Walking Football aldaar. Het toernooi werd opgeluisterd met muziek en een barbecue. We hebben in 2022 tweemaal deelgenomen aan een golfclinic en wel bij onze buren Rozenstein en De Kieviten. Sommigen waren al een beetje geoefend en anderen maakten voor het eerst kennis met de golfsport.

Op 23 september 2022 organiseerden wij ons eigen thuistoernooi. Zelf deden we mee met twee teams en we hadden SEV en Voorschoten ’97 uitgenodigd. Na afloop was het een gezellig samenzijn in de kantine en smaakte de bitterballen van de SBZ heerlijk. Op 18 november 2022 werd in de derde helft informatie verstrekt over Fietsmaatjes. Dit is een mooi initiatief en hopelijk komt er uit onze groep in de toekomst een fietsmaatje voort. Het jaar werd op 30 december 2022 afgesloten met een drankje en oliebollen van de SBZ.

Ook in 2023 zijn we elke vrijdagmiddag actief vanaf 15.00 uur. Walking Football is geschikt voor zowel mannen als vrouwen van 55 jaar en ouder. Heb je zin om aan te sluiten bij deze gezellige en sociale club, kijk dan op de website van Blauw-Zwart onder het kopje ´Voetbal – Walking Football´. Hier vind je de nodige info.

 

Tags

Blauw-ZwartTerugblikVoetbalWalking FootballWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top