Ga naar hoofdinhoud

“De beste wensen!”

10 januari 20232 minute read

Allereerst wensen wij je vanuit de Vrijwilligerscentrale Wassenaar de beste wensen voor 2023! Dat het een prachtig jaar mag worden waarin we samen veel kunnen en mogen bereiken. Een jaar waarin we veel gedaan krijgen met vrijwillige inzet! Vrijwillige inzet begint vaak met een idee.

Wat zijn jouw goede voornemens voor 2023? Een vraag die we vaak stellen aan het begin van het jaar. Gedurende het jaar raken de goede voornemens meer op de achtergrond. Een mooi moment om daar eens even bij stil te staan. Welke goede voornemens van vorig jaar heb jij het afgelopen jaar behaald? Waar ben jij echt trots op? Welke talenten van jezelf heb je verder ontwikkeld? Wat zou je nog verder willen ontwikkelen? Waar kunnen wij jou bij helpen of ondersteunen om je verder te ontwikkelen en verder te leren? Wat zijn jouw ideeën?

Een goed voornemen begint met een idee. Je kan iemand die hulp nodig heeft extra helpen. Dat kan op verschillende manieren. Help je mee bij ons taalcafé voor iemand die beter Nederlands wil leren? Of ga je mee met wandelingen voor meer beweging en sociale contacten opdoen. Het leuke van jouw vrijwillige inzet is dat jij bepaalt waar, wanneer en hoe je te werk gaat! Vaak is er veel meer mogelijk dan dat jij denkt! Wil je weten wat er voor mogelijkheden voor jou zijn? Neem dan contact op met ons. Dan kan jij eind van het jaar, vol trots, terugkijken op alle goede voornemens die jij tot een succes hebt gemaakt.

Meer informatie op onze website of kom langs tijdens onze open spreekuren op maandag- en donderdagochtend van 9.30 tot 12.00 uur.
www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl | Van Heeckerenstraat 2 Wassenaar | info@vrijwilligerscentralewassenaar.nl | 070-5113133

 

Tags

VCWVrijwilligerscentrale WassenaarVrijwilligerswerkWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top