Skip to content
Fotocredit: PR

Tri-Team loopt het nieuwe jaar in

10 januari 20232 minute read

Na de spetterende start op de Wassenaarse Slag met de nieuwjaarsduik werd op 8 januari het hardloopjaar geopend. Traditioneel gebeurt dat met de nieuwjaarsloop.

Een kleine delegatie had zich verzameld in Leiden, bij atletiekvereniging Leiden Atletiek was deze dag het Z&Z circuit neergestreken. Normaal gesproken doen veel leden van het Tri-Team hier aan mee, maar door veel griepgevallen was de spoeling deze keer dun en beperkt tot 5 enthousiastelingen die, mede door het lekkere ochtendzonnetje, stonden te trappelen om hun gekozen afstand te lopen. Nadat de kleinsten het goede voorbeeld gegeven hadden, werden om 11:15uur de lopers op de 10km weggeschoten voor hun wedstrijd die hen voerden naar de Merenwijk en de Kagerzoom, de landelijke gebieden ten noorden van de stad.

Via de Leidse hout kwamen de lopers weer op het complex van de atletiekvereniging waar onder de boog door een mooie medaille in ontvangst kon worden genomen. De atleten op de 5km mochten om 11:25uur van start en na 1 ronde op de atletiekbaan te hebben gelopen verlieten ook zij het sportpark voor een ronde om en door het naastgelegen bos, waar het door de nattigheid van de laatste dagen glibberen en glijden was om ook zo weer onder de finishboog op de atletiekbaan te eindigen. Nadat ook zij de medaille hadden gekregen kon er teruggekeken worden, onder het genot van een bakje koffie, op een geslaagde morgen.

Op naar het volgende evenement, het WZK Tri-Team trainingskamp over 2 weken!

nieuwjaarsloopleiden

 

Tags

HardlopenVerslagWassenaarWZK Tri-team
Gerelateerde artikelen
Back To Top