Skip to content
Fotocredit: PR

In Theorie – Vluchtweg altijd vrijhouden – Stand-up Cabaret in Warenar

12 januari 20232 minute read

Stand-up en Cabaret liggen dicht bij elkaar en worden steeds meer met elkaar verweven. In januari staan er twee stand-up-cabaretiers in Theater Warenar Wassenaar. De een iets meer neigend naar stand-up, de ander net iets meer naar cabaret.

In Theorie – Andries Tunru
Van verliefd zijn tot verlegen, van hunnie tot wij: wie weet wat we tegenkomen! In ieder geval de ingrediënten die je van Andries gewend bent: snelle stand-up, vette verhalen en prachtige liedjes. Andries, winnaar van o.a. de Persoonlijkheidsprijs van Cameretten 2017 – haalt zijn psychologiediploma onder het stof vandaan. Met zichzelf als welwillend onderzoeksobject neemt hij het mens-zijn stevig onder de loep. Met slimme grappen, een aanstekelijke energie en vlijmscherpe improvisaties ontleedt hij opgewekt zijn -en daarmee onze- binnenwereld. Want waarom is half-vijf-in-de-kroeg-Andries zo anders dan Kerst-bij-de-schoonouders-Andries? Is het wel zo onlogisch om racistisch te zijn? En wat doet het mentaal met je als je, om maar wat te noemen, de finale van De Slimste Mens verliest van Snollebollekes?

Vluchtweg altijd vrijhouden – Kees van Amstel
Kees van Amstel (stand-up comedian/cabaretier uit de regio) gaat op zaterdag 28 januari met Wassenaar in gesprek over waarom we toch zo graag vluchten. Voor verantwoordelijkheden, voor stress en voor elkaar…
Kees vlucht ook graag, maar dan voor z’n plezier. Kees houdt z’n vluchtweg altijd vrij, of zoals hij het noemt: vrij om te reizen. Reizen naar gewone en ongewone werelden.

Rasverteller Kees neemt je mee op zijn reizen langs verhalen vol grappen. Uiteraard weer in regie van Hans Sibbel, oftewel Lebbis.

Andries Tunru – In Theorie | Zaterdag 21 januari 2022 | 20.15 uur – Theater Warenar

Kees van Amstel – Vlucthweg altijd vrijhouden | Zaterdag 28 januari 2022 | 20.15 uur – Theater Warenar

kaarten: www.warenar.nl/programma-22-23

Theaterkassa maandag en woensdag 10.00 – 14.00 uur | 070 511 8382

22 collages spelfotos Andries Tunru

Tags

CabaretTheater WarenarVoorstellingenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top