Skip to content
Fotocredit: PR

Informatieavond Rijnlands Lyceum goed bezocht

M. de Vries
15 januari 202359 second read

Het lijkt nog zo ver weg, maar de leerlingen in groep 8 van de basisscholen zijn momenteel druk bezig met de keuze voor een middelbare school. Ze hebben nog tot 15 maart de tijd om deze keuze maken en om deze keuze wat makkelijker te maken zijn er verschillende informatiebijeenkomsten georganiseerd. Afgelopen donderdag was het de beurt aan het Rijnlands en ontving deze school ouders van leerlingen uit groep 8 voor de jaarlijkse informatie-avond. Veel ouders trotseerden de regen om de avond te bezoeken, die dit jaar gelukkig weer op school plaats kon vinden.

Tijdens deze avond gingen de ouders in gesprek met het docententeam, kregen zij een presentatie  over de brugklas  en werden ze toegezongen door de huidige brugklasleerlingen. Vervolgens hadden de ouders de keuze om een informatiebijeenkomst naar keuze te bezoeken over onderwerpen als tweetalig onderwijs, gymnasium, zorg, taalondersteuning en Kunstklas.

Het was een succesvolle avond en een mooie opmaat naar de Open Dag van zaterdag 21 januari. Meer informatie vindt u op de website van het Rijnlands. Naast informatie over de Open Dag vindt u hier ook informatie over de Info-avond Tweetalig Onderwijs voor ouders op 8 februari en de TTO afternoon  met kennismakingslesjes voor leerlingen op 1 februari.

Tags

InformatieavondMiddelbaar onderwijsRijnlands LyceumSchoolkeuzeWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top