Skip to content
Stamppotavond Boerderij Meijendel
Fotocredit: PR.Een sfeerbeeld van het laatste stamppottenbuffet voor corona

Stamppotavond Boerderij Meijendel voor goede doel

Ruud Bellekom
16 januari 202334 second read

Na 2 jaar afwezigheid in verband met de corona-omstandigheden organiseert het team van Boerderij Meijendel vrijdag 10 februari wederom een stamppottenavond. De gehele opbrengst (!) zal dit jaar verdeeld worden over twee goede doelen; Hospice Wassenaar en de Stichting Strohalm Foundation die zich in India inzet voor kansarme kinderen.

Traditiegetrouw zal de avond feestelijk omkleed worden met gezellige livemuziek. De avond wordt naast de inzet van het hele Boerderij Meijendel-team mede gesponsord door de vaste leveranciers van de Boerderij; Sligro en Slagerij Boektje in Scheveningen.

Belangstellenden die heerlijk willen smullen van een keur aan ouderwetse Hollandse Stamppotten kunnen reserveren via telefoonnummer 070 – 517 96 01. De kosten bedragen € 15,- pp (exclusief consumpties). Het buffet opent om 18.00 uur en sluit om 21.00 uur.

Tags

Boerderij MeijendelGoede doelStamppotavondWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top