Skip to content
Fotocredit: Politie Wassenaar

Autoinbrekers aangehouden in Wassenaar-Noord

Politie Wassenaar
17 januari 20232 minute read

In de nacht van maandag 16 op dinsdag 17 januari 2023 zijn twee personen van 21 en 42 jaar uit Litouwen aangehouden vanwege meerdere autoinbraken in de omgeving van het Rozenplein in Wassenaar. Dankzij een duidelijke melding en na een onderzoek ter plaatse is het tweetal aangehouden!

Daarop is een uitgebreider onderzoek gestart en daarvoor vragen wij jouw hulp. We hebben een aantal aangiftes van inbraken tijdens bovengenoemde nacht ontvangen, maar mogelijk zijn er meer gedupeerden. Ben jij ook gedupeerd en heb je nog geen aangifte gedaan, doet dit dan alsjeblieft alsnog via 0900-8844. Zo krijgen wij een zo compleet mogelijk beeld van de reeks inbraken.

Wij vermoeden dat er bij de autoinbraken diverse goederen zijn weggenomen. Deze kunnen tijdens de vlucht van de inbrekers zijn weggestopt. Wij vragen jou daarom mee te zoeken naar deze eventuele buit. Zie je iets verdachts, raak het dan NIET aan en bel direct 112. Zo kunnen wij ter plaatse onderzoek doen.

En heb je tijdens de genoemde nacht iets opvallends gezien Afgelopen nacht een in de omgeving van het Rozenplein? Of heb je andere informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek, bijvoorbeeld in de vorm van camerabeelden? Laat het ons weten via 0900-8844. Blijf je liever anoniem, bel dan 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Tags

Gerelateerde artikelen
Back To Top