Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: PR

Diederick Ensink: ‘muziek als “gezonde verslaving”’ Zondagmatinee in Theater Warenar

Theater Warenar
17 januari 20232 minute read

Het liefste zou hij in zijn eentje alle instrumenten van een orkest willen bespelen… én daarbij zingen. Daarom gaat Diederick Ensink ‘solo’. Met meer dan tien muziekinstrumenten en een gezonde dosis humor neemt hij het publiek mee in zijn persoonlijke muzikale verhaal met een breed scala aan muziekgenres. Kortom: ‘Diederick’s debuut’. Tijdens de Ware Mix in september kon het publiek al even “voorproeven” aan dit programma.

Diederick Ensink maakt er een sport van om zoveel mogelijk instrumenten te bespelen – ‘een gezonde verslaving’, noemt Diederick het. Het liefste zou hij in zijn eentje alle instrumenten van een orkest willen bespelen… én daarbij ook nog willen zingen. Dat gaat natuurlijk niet, horen we je denken. Om het tegendeel te bewijzen stapt Diederick op het toneel in ‘Diederick’s Debuut’.

Ondertussen is de muziek-instrumenten-teller de 10 al gepasseerd en kan Diederick door middel van technologie, zoals bijvoorbeeld een ‘loop-station’, in zijn eentje dat gedroomde orkest live op de bühne tot leven wekken. Diederick vertelt zijn persoonlijke, muzikale verhaal aan de hand van muziek uit diverse muziekgenres. Van Shaffy tot Coldplay, van Beethoven tot Billy Joel, allen op zijn eigen manier vertolkt. Ook zelf geschreven muziek mag niet ontbreken en het publiek wordt hier en daar getrakteerd op een kleine muzikale masterclass.

‘Diederick’s Debuut’- Een Multi-Instrumentale, Muzikale One-Man-Show

Zondag 22 januari 2023 | 14.30 uur – Theater Warenar  (matinee)

Online kaarten www.warenar.nl/programma-22-23

Theaterkassa maandag en woensdag 10.00 – 14.00 uur | 070 511 8382

Tags

Diederick EnsinkTheater WarenarvoorstellingWassenaarZondagmatinee
Gerelateerde artikelen
Back To Top