Ga naar hoofdinhoud

Heb jij al zorgtoeslag aangevraagd?

Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar
19 januari 202343 second read

Wist je dat…? De inkomensgrenzen voor de zorgtoeslag zijn verruimd per 1 januari? Het kan zijn dat je vorig jaar niet voor zorgtoeslag in aanmerking kwam en dit jaar wel. De grens is omhoog gegaan naar € 38.520 bruto voor een alleenstaande.

Toeslagen zijn een aanvulling op jouw inkomen voor de kosten van wonen, zorg en kinderen. Kijk voor meer informatie op www.toeslagen.nl voor het aanvragen en om wijzigingen door te geven als bijvoorbeeld jouw inkomen veranderd is.

Hulp nodig?

Wil je hulp bij het aanvragen of wijzigen? Bel of mail ons dan voor een afspraak. Ook voor vragen en advies. Wij helpen je  graag onze hulp is kosteloos.  Stuur een e-mail naar info@smowassenaar.nl  of bel 070 – 5112226 ( op werkdagen van 09.00 – 14.00 uur).

Contact

Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar

van Heeckerenstraat 2

2242 GX Wassenaar

070 – 511 2226 (op werkdagen van 09.00 – 14.00 uur)

info@smowassenaar.nl / www.smowassenaar.nl

Tags

AanvragenSMOWStichting Maatschappelijke Ondersteuning WassenaarTipsWassenaarZorgtoeslag
Gerelateerde artikelen
Back To Top