Ga naar hoofdinhoud
Blauw Zwart - Te Werve
Fotocredit: Coos Hübscher

Blauw-Zwart en Te Werve overwinteren in Hollandse wind en regen

Coos Hübscher
20 januari 20232 minute read

Blauw-Zwart zette Te Werve in de oefenpartij met 0-5 opzij. De overwinning van de Blauwen, maar ook de nederlaag voor Te Werve geeft enig inzicht in hoe beide clubs er momenteel voor staan. Voor beide partijen was deze regenachtige zaterdagmiddag nuttig. Teambuilding in storm en regen is duidelijk een groot verschil met de vele beelden en geluiden die uit het zuiden van Europa komen, waar vele amateurteams aan de Costa’s, Canarische Eilanden en Turkse en Portugese kusten  hun selecties trachten klaar te stomen voor het 2e gedeelte van de competitie 2022-2023. Ja, de teambuilding staat voorop in een fantastisch  klimaat waar spelers buiten de trainingen in mooie hotels verblijven met schitterende zwembaden, sauna’s e.d.  Om deze mooie, jaarlijkse, trend te verwezenlijken zijn suikerooms en eigen bijdragen wel noodzakelijk.

De vraag is: “Wat is er mis om tijdens de winterstop  je voor te bereiden in de Hollandse duinen, gebruikmakend van de vele ruiterpaden, duinen en stranden langs de Noordzeekust. Uiteraard zijn er vele varianten te verzinnen maar hoe fascinerend is het zien dat deze middag twee teams uit de 3e klasse de storm en regen trotseren. Te Werve, geen jeugdafdeling,  moet het  doen met aanlopende spelers die graag bij de Groen Witten spelen.  

Blauw-Zwart daarentegen heeft een doorstroming van vele jeugdspelers, die  regelmatig door de technische staf worden ingebracht en nu rijpen in een 2e of 3e opleidingsteam. Voor een trainer een genot om hieraan mee te werken. De doelpuntenmakers in deze match werden gemaakt door Bastiaan Hendriksen¸ Kaj Kronenburg, Raymond Vosse, Illiass Assabban en Calvin de Jong.

Tags

Blauw ZwartVoetbalWassenaarwedstrijdverslag
Gerelateerde artikelen
Back To Top