Ga naar hoofdinhoud

VCW: ‘Koningsmarkt’

Vrijwilligerscentrale Wassenaar
24 januari 20232 minute read

Op 27 april organiseren de Wassenaarse Oranjevereniging Koningin Wilhelmina en de Vrijwilligerscentrale Wassenaar samen De Koningsmarkt. Naast de bekende jaarlijkse ‘kleedjesmarkt’ op het marktterrein Berkhei zullen er ook tal van kraampjes te vinden zijn waarop verenigingen en vrijwilligersorganisaties zich van hun beste kant laten zien.

De Wassenaarse Oranjevereniging Koningin Wilhelmina tovert op deze feestdag het marktterrein om tot een grote feestlocatie met o.a. de bekende ‘kleedjesmarkt’, muziekoptredens en vele andere festiviteiten.  De  bezoekers kunnen vanaf 9.00 uur terecht bij de diverse kleedjes tot 16.00 uur onder het genot van een hapje en drankje en diverse muzikale optredens.

De Vrijwilligerscentrale Wassenaar verzorgt een kleurrijk kramenlint op het marktterrein. De eerste verenigingen en vrijwilligersorganisaties hebben zich al aangemeld om deel te nemen aan het kramenlint. Wil jij ook jouw vereniging of vrijwilligersorganisatie in de spotlight zetten met koningsdag? Dat kan! We hebben nog enkele plekken beschikbaar! Voor de eerste 20 aanmeldingen kunnen wij een kraam gratis beschikbaar stellen. Aanmelden kan tot 1 februari, wees er snel bij want vol=vol!

Aanmelden kan via office@vrijwilligerscentralewassenaar.nl

Meer informatie op onze website of kom langs tijdens onze open spreekuren op maandag- en donderdagochtend van 9.30 tot 12.00 uur.

www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl | Van Heeckerenstraat 2 Wassenaar | info@vrijwilligerscentralewassenaar.nl | 070-5113133

Tags

KoningsdagVCWVrijwilligerscentrale WassenaarVrijwilligerswerkWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top