Skip to content
YMCA Wassenaar
Fotocredit: YMCA Wassenaar

YMCA Zomerkamp 2023

YMCA Wassenaar
24 januari 20232 minute read

De enthousiaste leidinggroep is alweer begonnen om voor 2023 een heerlijk zomerkamp voor te bereiden. Een zomerkamp dat al 46 jaar wordt georganiseerd voor kinderen van 8 t/m 12 jaar.

Ook dit jaar is de bestemming het mooie kampterrein van Scouting Nunspeet. In een schitterende omgeving aan de rand van de Noord-Veluwe is er veel te beleven. Op het kampterrein slapen alle kinderen in tenten. Je mag met je leeftijdsgenootjes de aangewezen bungalowtent helemaal zelf inrichten. Hier mag je dan de hele week in verblijven.

Veel verkenningstochten en renspelletjes in het schitterend mooie, heuvelachtige heidebied staan op het programma. Maar er worden ook activiteiten op en rond het kampterrein georganiseerd, alsmede een bezoek aan het zwembad. En natuurlijk ontbreekt het traditionele kampvuur niet. Buiten alle spelen om is er genoeg tijd om met je vriendjes en vriendinnetjes te spelen. Het programma is speciaal voor jou bedacht door enthousiaste vrijwilligers. Die hebben er net zo veel lol in als jij.

Voor een goed verloop van het kamp is een goede structuur heel belangrijk. Dit betekent op tijd én gezond eten en drinken. Dit zal weer worden verzorgd door de bekende kok van vorig jaar. Er wordt gebruik gemaakt van verse producten dus geen producten met smaakversterkende ingrediënten. Het brood wordt speciaal gereserveerd bij een goede bakker, zodat er altijd voldoende brood is van goede kwaliteit. Het vlees wordt gekocht bij een erkende slager. Voor de kantine wordt biologisch snoepgoed ingekocht. Iets duurder maar wel gezonder en toch smaakvol.

Bij de kampprijs zit alles inbegrepen inclusief vervoer per touringcar. Het kamp vindt plaats gedurende de eerste week van de zomervakantie d.i. van zondag 9 t/m zaterdag 15 juli 2023. De kosten bedragen € 160,-. Voor meer informatie kunt u terecht op de website ymcawassenaar.nl of mail naar ymcawassenaar@planet.nl

Fotocredit: YMCA Wassenaar

Tags

KinderactiviteitenWassenaarYMCA WassenaarZomerkamp
Gerelateerde artikelen
Back To Top