Ga naar hoofdinhoud
Charlie Dröge
Fotocredit: Charlie Dröge/Galerie de Graanschuur

Zondag 29 januari afsluiting fototentoonstelling in De Graanschuur

Galerie de Graanschuur
24 januari 202333 second read

De expositie van de bijzondere onderwater foto’s van Charlie Dröge wordt aanstaande zondag 29 januari feestelijk beëindigd met een afsluitende bijeenkomst. Belangstellenden zijn van harte welkom een laatste kijkje te nemen en naar Charlie haar verhaal te luisteren. De galerie, gelegen aan Molenplein 11, is zondag open van 15.30h tot 17.30h.

Charlie Dröge is in Wassenaar opgegroeid, studeerde aan Universiteit Leiden en  volgt vakken fotografie aan de Koninklijke Academie voor Kunsten in Den Haag. Haar expositie ‘The study of water’ vertelt een verhaal van onderwater genomen foto’s, die dankzij licht en reflectie, bijna een schilderachtig effect hebben, waarbij het oog op onderzoek moet.

Zie voor meer informatie: http://www.degraanschuurwassenaar.nl

Tags

Charlie DrögeExpositieFototententoonstellingGalerie de GraanschuurWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top