Ga naar hoofdinhoud

Doe je ook mee? Ontspanning voor mantelzorgers

Werkgroep We Zien Elkaar
25 januari 20232 minute read

De werkgroep We Zien Elkaar start in februari 2023 haar derde sociale kunstwandkleed. Het doel van de werkgroep is om Wassenaarders met elkaar, in lief en leed te verbinden. Dit keer is het themavan het wandkleed De Handen van de Mantelzorg. De Werkgroep zoekt hiervoor zo’n 20 mantelzorgers. Ben jij er één van? Dat zou leuk zijn.

Als je meedoet dan krijg je een paneeltje van stof waarop je met de door de Werkgroep meegeleverde stof, wol, sierband en kralen je eigen hand samen met de hand van je dierbare gaat aanbrengen. Samen met jullie handen kunnen herinneringen verwerkt worden; een specifieke bloem of sieraad, een hartje of kaars. Dat is je eigen, persoonlijke inbreng. De 20 paneeltjes worden als ze klaar zijn aan elkaar genaaid tot een groot wandkleed dat in het Mantelzorgcafé van het Van Heeckerenhuis komt te hangen.

Het maken van het wandkleed De Handen van de Mantelzorg start op donderdag 2 februari en duurt tot en met de laatste donderdag in april. Telkens van 14.00 uur tot 16.00 uur, in het Van Heeckerenhuis aan de Van Heeckerenstraat 2. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Wil je meedoen, andere mantelzorgers ontmoeten en even een middagje ontspannen samen zijn? Geef je dan op bij Thea Messemaker, mailadres tmsi@casema.nl. Of kom op donderdagmiddag naar het Van Heeckerenhuis daar zijn Annelies en Thea aanwezig. Zij kunnen je er meer over vertellen. Een kopje thee met een koekje staat voor je klaar!

Tags

ActiviteitMantelzorgMantelzorgersWandkleedprojectWassenaarWerkgroep We Zien Elkaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top