Ga naar hoofdinhoud
WZK Tri-team Trainingsweekend
Fotocredit: WZK Tri-team

WZK Tri-Team op trainingsweekend

WZK Tri-Team
25 januari 20232 minute read

In november 2019 begon de trainingsweekend commissie met het organiseren van het jaarlijkse uitje van het WZK Tri-Team.

Zoals een ieder bekend is, gooide corona ook hier roet in het eten en moest het weekend uitgesteld worden tot afgelopen weekend van 20, 21 en 22 januari 2023. De commissieleden Miranda, Els en Pieter hadden een mooie slaapgelegenheid gevonden in Ede op de Veluwe. Vrijdagmiddag druppelde de deelnemers 1 voor 1 binnen en na een gezamenlijke avondmaaltijd die uit macaroni bestond, werd de dag afgesloten met een heerlijke avondwandeling rondom het complex. 

Zaterdagmorgen werden de deelnemers door hopman Marc van de Kaa gewekt door zijn inmiddels beruchte toeter. Als eerste stond er een bootcamp op het programma. Na het slepen met autobanden, klauteren door klimtoestellen en andere onderdelen die de bootcamp tot een pittige workout  maakten, konden de leden tijdens de brunch weer energie bijladen voor het middagprogramma. Dit bestond uit een fietstocht op de mountainbike.

Een mooie tocht over en door de schitterende natuur die de Veluwe te bieden heeft, met ook enkele uitdagingen erin die ervoor zorgden dat de leden geen moment konden verslappen en vol in de concentratie moesten blijven om op de fiets te kunnen blijven zitten.

Na de tocht kon er onder het genot van een hapje en een drankje even opgefrist en ontspannen worden. Die ontspanning was er niet voor de bekende Chinese kok Pietelo den Edel die druk bezig was in de keuken met het voorbereiden van het avondeten in de vorm van een Chinees buffet. Nadat de buikjes vol zaten, stond er een pubquiz op het programma. Miranda en Sandra hadden er veel werk ingestopt en het was dan ook genieten geblazen in de feestzaal waar het  nog lang gezellig bleef.

Zondagmorgen om 08:00uur werd er weer opgestaan om in 2 groepen een looptraining te volgen in het bos. Trainen maakt  hongerig en van de lunch werd dan ook gretig gebruik gemaakt. De laatste activiteit was een oriëntatiewandeling gemaakt door Els, die een leuke route van 6km had gemaakt. Om 16:00uur kwam er een einde aan het trainingsweekend waar iedereen met volle teugen van had genoten!

Wil jij ook met een leuke groep mensen hardlopen en beter worden in deze sport? Neem eens een kijkje op www.tri-team.nl en kom 2 maanden vrijblijvend meetrainen. Tot snel!

Fotocredit: WZK Tri-Team

Tags

HardlopenTrainingsweekendWassenaarWZK Tri-team
Back To Top