Skip to content
Boris Bayer en Bernard Menken voor de Flyer33. Fotocredit: PR

Bayer Vastgoedgroep is de nieuwe hoofdsponsor van De 15 van Wassenaar

De 15 van Wassenaar
28 januari 20232 minute read

Op BOOT Dusseldorf bezegelden Bernard Menken en Boris Bayer het hoofdsponsorschap voor de komende vijf jaar.

De 15 voorzitter Bernard Menken staat deze week met zijn zeilboot “Flyer33” op de grootste boatshow ter wereld. Boris Bayer is een fanatiek wedstrijdzeiler en bezocht de show en de stand van Menken Maritiem.

Boris is ook een fervent hardloper en heeft aan bijna alle edities van De 15 van Wassenaar meegedaan. “Ik vind het een prachtig evenement, waar sportieve prestaties, goede doelen en een mooi feestje het dorp samenbrengt en verbindt.” stelt Boris. “Daar droeg ik als kilometer-sponsor al aan bij, maar nu het hoofdsponsorschap vrij kwam en Bernard mij benaderde hoefde ik niet lang na te denken.”

Bernard is “Walking on sunshine” met de nieuwe hoofdsponsor. “Bayer Vastgoed is een onderneming met sterke banden in Wassenaar. Ze won de Monumentenprijs in 2019 en is een belangrijke verhuurder in de Langstraat. Ik ken Boris als De 15 deelnemer, als zeiler en als ondernemer.” zegt Bernard. “en hij is bovenal een perfectionist. Dus wij zijn heel blij dat we ons evenement de komende vijf jaar De Bayer 15 van Wassenaar mogen noemen.”

De Bayer 15 van Wassenaar wordt dit jaar op zondag 8 oktober voor de 9de maal gelopen. In 2013 verschenen er zo’n 200 lopers aan de start. Inmiddels ruim 700 en Menken mikt op verdere groei. “We hebben een prachtig parcours en organiseren een lekkere after-party.” zegt Bernard. “Daar genieten honderden sportieve Wassenaarders van en er komen steeds meer lopers uit de regio bij. Dat is goed voor Wassenaar, want er zitten lopers bij die later nog een keer rustig door de Langstraat lopen.” Boris moet lachen: “En dat is weer goed voor de ondernemers. Zo helpt De 15 mee aan de vitaliteit van het dorp. En wat ik ook tof vind is dat tientallen Wassenaarse vrijwilligers eraan bijdragen bij dat het evenement zo vlekkeloos verloopt. Allemaal redenen om dit sponsorschap op te pakken.”

Tags

Bayer VastgoedgroepDe 15 van WassenaarDe Bayer 15 van WassenaarNieuwe sponsorWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top