Skip to content
Blauw Zwart
Fotocredit: Coos Hübscher

De Club van Honderd rondt Ballenactie af

Blauw Zwart
3 februari 202346 second read

De Ballenactie is vorig jaar opgezet nadat het coronavirus voor veel clubs verstrekkende financiële gevolgen bleek te hebben. Daardoor moesten zij bezuinigen op nieuwe ballen, terwijl deze wel nodig zijn, want zonder ballen kan er nu eenmaal niet worden gesport.

De Jumbo Mark Blaauw hielp mee door een actie te starten waarbij een bal kon worden gekocht voor € 25. Dat heeft voor Blauw-Zwart 24 ballen opgeleverd. Omdat de sponsorcommissie van Blauw-Zwart had ingetekend voor 50 ballen, werd de Club van Honderd gevraagd garant te staan voor dit aantal. Omdat het in dit geval om ballen voor de jeugdafdeling ging, werd dit verzoek ingewilligd.

Zo kon het gebeuren dat afgelopen zaterdag, na de eclatante overwinning van het vlaggenschip van Blauw-Zwart, in de ruimte van de Businessclub de 26 ballen door Hans Lagerberg en Herman de Bruijn namens de Club van Honderd werden overgedragen aan de “ballenbaas” van Blauw-Zwart, Rob Barnhoorn. Eveneens aanwezig was Carl Verburg namens de sponsorcommissie.

Tags

BallenactieBlauw ZwartsponsoringVoetbalWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top